Gå till innehåll
Gävle Ryttarsällskap
Gävle Ryttarsällskap

Cafeterian

Hembakat.

GRS är en ideell förening, mycket av vår vinst kommer från kafeterian. Det ideella engagemanget hjälper till att hålla kostnader nere.

Gävle Ryttarsällskaps kafeteria sköts av medlemmarna och är såväl en självklar mötesplats som en mycket viktig inkomstkälla för klubben.

Kafeterian är öppen kl 17-20 måndag till torsdag och 9:30-13 på lördagar.

Tiderna är ungefärliga, och under lov är det stängt. Kafeterian är i vanliga fall också alltid öppen vid tävling.

De olika ridgrupperna ansvarar för öppethållandet, varje grupp ansvarar för "sin" vecka.

Det är viktigt att kafeterian är öppen - inte minst så att vi kan säkerställa att våra medlemmar kan fylla på med energi när de är på vår anläggning.

I stallet hittar du listorna där du skriver upp dig.

I kafeterian hittar du instruktioner om vad du ska göra under ditt pass - och fråga annars gärna någon klubbkamrat om du känner dig osäker.

Vid tävlingar är alla medlemmar välkomna att hjälpa till. Listor sätts upp i god tid på anslagstavlan i kafeterian. Det är många pass att fylla, samtidigt som kafeterian är den viktigaste samlingspunkten under tävling. Så varje pass du har möjlighet att jobba under tävling är oerhört värdefullt för klubben.

Vi vill dessutom gärna erbjuda våra besökare och tävlande ett dignande utbud, och alldeles extra populärt brukar det hembakta fikabrödet vara. Så om du gillar att baka, kan du passa på att göra en insats för klubben genom att fylla frysen utanför köket med hembakt inför tävling.

Kontaktuppgifter till kafeteriagruppen hittar du längst ner om du har frågor.

I höst är det storhästgrupperna som har ansvar för att bemanna kafeterian.

Kom överens i gruppen hur ni fördelar dagarna mellan er, skriv upp på listorna i stallet.

Om du har funderingar kring kafeterian eller om du är intresserad av att hjälpa till under tävling är du välkommen att kontakta

Cecilia Hillgren, suppleant i styrelsen och en mycket frekvent bemannare av kafeterian och storleverantör och hembakat: Cecilia Hillgren 070-348 74 14

Publicerad: 2023-08-24

Senast uppdaterad: 2023-08-24

Författare: lovisacarlsson123@gmail.com

Sponsorer

Besöksadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Postadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Kontakta oss

026-102033
kansliet@grs.nu