Gå till innehåll
Gävle Ryttarsällskap
Gävle Ryttarsällskap

Styrelsen informerar: december

Nu har det snart blivit dags att lägga ännu ett år till handlingarna. Under årets sista styrelsemöte diskuterades som alltid klubbens utveckling men också mer kortsiktiga frågor som det ideella engagemanget och caféteriatjänsterna.

Som tidigare kommunicerat går vi mot ytterligare ett år med stigande kostnader. Det är aldrig roligt att behöva höja våra avgifter och vi vill återigen understryka hur viktigt det ideella engagamanget är för en verksamhet som vår. Vi har 500 medlemmar där våra unga ryttare är fantastiskt duktiga på att engagera sig - framförallt på våra tävlingar. Vår tävlingsverksamhet är den som bidrar med plus till föreningskassan. Om alla våra 500 medlemmar skulle bidra med någa timmars ideellt arbete varje år skulle vi kunna hålla nere kostnaderna så saker som underhåll etc. Även caféterian är en viktig inkomstkälla. För dig som rider eller har ett barn som rider en gång i veckan är det ynka tre timmar på ett helt år du behöver engagera dig i caféterian. Ställ det mot andra föreningar som kräver försäljning av strumpor, Bingo-lotter etc så är det verkligen minsta möjliga insats som vi begär. Skärpning alla!

Under julllovet har vi som vanligt en massa aktiviteter på anläggningen. Info och anmälningslistor finns såväl här på webben som på vår Facebook-sida.

Två nya hästar är på gång in till verksamheten - mer om dem kommer du kunna läsa i januari.

 

En god jul och ett gott nytt år vill styrelsen önska alla.

Publicerad: 2023-12-18

Senast uppdaterad: 2023-12-18

Författare: lovisacarlsson123@gmail.com

Sponsorer

Besöksadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Postadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Kontakta oss

026-102033
kansliet@grs.nu