Gå till innehåll
Gävle Ryttarsällskap
Gävle Ryttarsällskap

Inför 2024

Från styrelsens budgetmöte den 5 december vill vi informera om följande.

För verksamhetsåret 2024 står vi inför ett antal faktorer som påverkar vår ekonomi negativt. De största posterna som påverkar ekonomin och är följande:

  • Inget nytt elstöd trots fortsatt höga elpriser
  • Minskat anställningsstöd
  • Kollektivavtal som landade på 4 % lönejusteringar
  • Kraftigt ökad arrendeavgift
  • Kraftigt ökat spånpris

Utöver detta ser vi en allmän prisutveckling som leder till att vår budget visar på ett negativt resultat. För att till viss del möta detta har styrelsen beslutat om prisökning på lektionsavgifter, läger, stallhyror samt ridhuskort med 5 %. Det är aldrig roligt att behöva höja priserna och speciellt inte i dessa tider med hög inflation. Vi har tidigare vädjat om att det är av största vikt att vi som medlemmar hjälps åt att hålla nere priserna med ideella insatser som t ex cafeteriatjänst, tävlingsfunktionär, delta på städdagar mm. Nu hoppas vi att tävlingsverksamheten under 2024 blir bättre än tidigare när vi nu har utebanan i drift, och att det bidrar till vår ekonomi på ett positivt sätt. För att tävlingsverksamheten ska bli bra krävs även här ideella insatser från oss medlemmar. Hoppas att vi får se fler av våra 500 medlemmar som hjälper till i verksamheten framöver för allas bästa.

Publicerad: 2023-12-14

Senast uppdaterad: 2023-12-14

Författare: lovisacarlsson123@gmail.com

Sponsorer

Besöksadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Postadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Kontakta oss

026-102033
kansliet@grs.nu