Gå till innehåll
Gävle Ryttarsällskap
Gävle Ryttarsällskap

Styrelsen informerar: oktober

Ett aktivitetsfyllt "hästlov" väntar på klubben.

Från styrelsens möte den 17 oktober finns några saker att berätta. Två nya storhästar har köpts in till verksamheten. Charmör är en 12-årig valack som redan börjat gå i verksamheten, 7-åriga skimmelstoet Fröken Nord rids just nu av Caroline Brodin men kommer också hon att snart kunna gå i verksamheten.

En tävling återstår att arrangera innan årets slut. Vecka 44 rids såväl ponnydressyr som ponnyhoppning - det finns fortfarande behov av funktionärer så kontakta Lovisa Carlsson om du vill hjälpa till. Vi tjatar ju ganska ofta om hur viktig tävlingsverksamheten är för oss. Som exempel kan ges Gävle Horse Show som vi arrangerade för drygt en månad sedan. Sponsorintäkterna från tävlingen uppgick till 80´ kronor vilket är pengar som tillfaller hela verksamheten och som möjjligör investeringar som till exempel nytt ridhusunderlag, ny belysning och ny utebana. Och när vi hjälper till ideellt så sparar verksamheten pengar att använda till just den här typen av förbättringar. Om inga medlemmar till exempel målar ridhussargen behöver tjänsten köpas in ...

Den 19 november blir det tömkörningsclinic i ridhuset - alla medlemmar är välkomna. Helgen därpå kommer Sveriges Största Hästloppis till oss så passa på att antingen tjäna en slant på att sälja hästsaker du inte använder, eller spara en slant genom att köpa begagnat.

Nästa vecka är det "hästlov" och här på klubben händer en massa saker. Det går fortfarande att anmäla sig till en del av aktiviteterna. Du hittar formulär och länkar här på webben.

 

Rid fint och glöm inte reflexer i höstmörkret!

 

Publicerad: 2023-10-26

Senast uppdaterad: 2023-10-26

Författare: lovisacarlsson123@gmail.com

Sponsorer

Besöksadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Postadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Kontakta oss

026-102033
kansliet@grs.nu