Gå till innehåll
Gävle Ryttarsällskap
Gävle Ryttarsällskap

Gävle Horse Show

Välkomna på årets roligaste tävling! Med klasser från 0,80-1,45. Gävle Horse Show är den självklara tävlingsplatsen för både publik och tävlingsekipage! I år har vi klasser för ryttare och hästar på alla nivåer. Med klasser från 0.80 till 1.45 hoppas vi på stor variation och på ett brett startfält med ryttare från olika delar av Sverige!

Välkomna till årets roligaste tävling!

Gävle Horse Show är den självklara tävlingsplatsen för både publik och tävlingsekipage! I år har vi klasser för ryttare och hästar på alla nivåer. Med klasser från 0.80 till 1.45 hoppas vi på stor variation och på ett brett startfält med ryttare från olika delar av Sverige!

Vi kan stolt presentera att vi har förstaklassigt fibersandsunderlag inne i ridhuset. Vi har även fått vår utebana renoverad! Vi är stolta över att presentera dessa uppdateringar och är övertygade om att de kommer uppskattas av såväl ryttare som hästar.

För publiken blir det fyra dagar av spännande hoppning med kval till Arena Youth Tour för unga ryttare. Vi kommer även ha fyra cuper, järn-, brons-, silver- och guldrundan. Cuperna kommer gå under två tävlingsdagar med final en tredje dag. Dessa klasser kommer även vara öppen för övriga ekipage.

Länk till TDB: https://tdb.ridsport.se/meetings/69433 Länk till annan webbplats.

 

Länk till evenemangssidan på Facebook: https://fb.me/e/64yN6CFcL Länk till annan webbplats.

 

Publicerad: 2023-08-08

Senast uppdaterad: 2023-08-08

Författare: lovisacarlsson123@gmail.com

Sponsorer

Besöksadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Postadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Kontakta oss

026-102033
kansliet@grs.nu