Gå till innehåll
Gävle Ryttarsällskap
Gävle Ryttarsällskap

Avtackning, lite firande och ny styrelseordförande vald

Tisdagen den 27 juni hölls ett extrainsatt årsmöte med anledning av val av ny ordförande. Stämman röstade ja till ett enligt valberednings förslag välja Ove Hansson som ny styrelseordförande i GRS.

Avtackning Sylve, fir av Leif, GRS nya ordförande Ove Hansson

Som aviserat hölls det extrainsatta årsmötet i caféterian och Ove Hansson valdes som ny ordförande för vår föreningen. Han efterträder Sylve Jonsson som tackades av i samband med stämman. Någon som också fick blommor under kvällen var verksamhetschefen Leif Hall som nyligen firade 40 år som verksamhetsledare för GRS. Det var en tacksam och ödmjuk styrelse som bland annat lyfte Leifs brinnande och oförtrutliga engagemang för sporten och för klubbens utveckling.

I samband med stämman hölls också ett styrelsemöte där det bland annat diskuterades höstens hopptävlingar. Vecka 37 har vi trestjärniga hopptävlingar på klubben med kval till Friends och Scandinavium. Tävlingsgruppen har kallat till ett uppstartsmöte inför tävlingssäsongen den 2 september vilket vi hoppas så många som möjligt närvarar på. Samma dag kommer en städdag att arrangeras och även där hoppas vi på ett stort engagemang från er medlemmar. Tävlingsverksamheten är oerhört viktig för klubbens ekonomi och vi har tyvärr tvingast ställa in två tävlingar under våren vilket gör höstens tävlingar extra viktiga. Styrelsen hade också planerat för en klubbmiddag den 2 september - vi återkommer med mer info när vi pratat ihop oss med tävlingsgruppen om vi kan göra gemensam sak den aktuella kvällen. Vi söker personer som vill engagera sig i festkommittén så hör av dig till Leif om du vill hjälpa till. Vi efterlyser också någon som vill ta ansvar för caféterian.

 

Utebanan börjar närma sig ridbar - det torra vädret har gjort att det tagit lngre tid än beräknat för den att sätta sig. På utebanan gäller samma sak som i ridhuset - mocka noggrant efter dig.

 

Styrelsen vill önska alla medlemmar en härlig sommar!

 

 

 

Publicerad: 2023-06-29

Senast uppdaterad: 2023-06-29

Författare: lovisacarlsson123@gmail.com

Sponsorer

Besöksadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Postadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Kontakta oss

026-102033
kansliet@grs.nu