Gå till innehåll
Gävle Ryttarsällskap
Gävle Ryttarsällskap

Styrelsen informerar: maj

Nedan en sammanfattning av några av punkterna som lyftes på gårdagens styrelsemöte.

Ridskoleterminen börjar lida mot sitt slut och innan våra ridskolehästar får välförtjänt semester så är det dags för sommarläger. Intresset är glädjande nog fortsatt stort och alla sommarens ridläger är fullbokade.

 

Utebanan är i det närmasta klar. Den behöver vattnas lite mer sam vältas för att sätta sig. Kvarstår också gör ett ramverk runt banan så att fibersanden stannar på plats. Det går bra att rida på utebanan men håll er innanför de bommar som Lovisa lagt ut.

 

Tre event har nyligen genomförts på klubben. I mitten av maj gästade Sveriges Största Hätsloppis oss för andra gången och arrangörer, besökare och säljare verkar vara nöjda. I november kommer de tillbaka. Bästis & Snällis, en klubb för barn, arrangerade en dag hos oss som var mycket uppskattad och vi har också haft besök av lite mer seniora invånare som fått ta del av vår verksamhet.

 

Gällande utvecklingen av Lervik har en projektgrupp tillsatts såväl på kommunen som i styrelsen för att gemensamt jobba fram en önskad utveckling av anläggningen.

 

Den 27 juni kallas alla medlemmar till ett extra årsmöte där val av ny ordförande står på dagordningen.

 

/ Styrelsen i GRS

Publicerad: 2023-05-24

Senast uppdaterad: 2023-05-24

Författare: lovisacarlsson123@gmail.com

Sponsorer

Besöksadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Postadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Kontakta oss

026-102033
kansliet@grs.nu