Gå till innehåll
Gävle Ryttarsällskap
Gävle Ryttarsällskap

Styrelsen informerar: april

40-årsjubileum för verksamhetschefen, loppis på gång och utebanan snart klar.

Som ni säkert märkt så pågår arbetet med att byta underlget på utebanan för fullt och vi hoppas inom kort kunna börja använda den igen. Precis som med det nya fibersandsunderlaget i ridhuset är det viktigt att vi vårdar underlaget för bästa möjliga kvalitet, hållbarhet och livslängd. Var noga med att mocka efter dig.


Den 1 april var det 40 år sedan Leif Hall tillträdde som verksamhetschef för Gävle Ryttarsällskap. Något som bör firas tycker vi. Vi i styrelsen har fått i uppdrag att sätta samman en trivselgrupp så vi efterlyser nu personer som tycker det är roligt att arrangera mindre events och klubbsammankomster. Hör av dig till någon i styrelsen om du är intresserad.


Vikten av ideellt arbete är en ständigt återkommade fråga - vi önskar oss en högre nivå av engagemang hos våra medlemmar. Hur kan vi förbättra klubbkänslan och öka intresset att bidra till verksamheten genom det ack så viktiga ideella arbetet? Det här behöver vi i styrelsen och verksamhetsansvariga hjälp med att förstå. Har du några tips? Hör av dig!


Den 7 maj kommer Sveriges Största Hästloppis åter till vår anläggning. Det är jättekul att de valt att förlägga sin loppis hos oss och arrangamanget genererade i vintras en bra slant till klubbkassan (US fick parkeringspengarna och överskottet från caféterian gick direkt till klubbkassan). Caféterian kommer vara öppen under dagen och vill du hjälpa till finns fortfarande chans att göra en god gärning.


För er som har hästar uppstallade så innebär det här att ni redan på lördagen behöver flytta på era transporter om ni behöver dem på söndagen - annars är risken stor att ni blir inparkerade.


Det blev ett abrupt stopp på våren men håll ut - snart skiner solen igen och våren anländer på riktigt.


/ Styrelsen GRS

Publicerad: 2023-04-24

Senast uppdaterad: 2023-04-24

Författare: lovisacarlsson123@gmail.com

Sponsorer

Besöksadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Postadress

Lerviksvägen 42
806 47 Gävle

Kontakta oss

026-102033
kansliet@grs.nu